Uudessa tanssin ja musiikin maailmaan sijoittuvassa sarjassa nähdään suuri joukko transsukupuolisia näyttelijöitä sekä LGBTQ-esiintyjiä, itse asiassa suurin joukko television historiassa. 80-luvulle sijoittuva uutuussarja Pose vie katsojat sykkivään New Yorkiin, missä monet kulttuurit ja elämän osa-alueet kohtaavat – aina drag-kulttuurin alkuläheiltä ylelliseen Trump-aikakauteen ja Manhattanin eri kulttuuripiireihin.

Evan Peters (Tunteet pelissä, American Horror Story) ja Kate Mara (Entourage, 24, American Horror Story) esittävät newjerseyläistä paria Staniä ja Pattyä, jotka 80-luvun New Yorkin glamourin ja juonittelun täyttämä maailma imaisee mukaansa. Sarjassa nähdään myös James Van Der Beek (Dawson’s Creek, Mercyn sairaala), joka esittää Stanin pomoa Mattia.

Lulu
Helena
Elektra
Blanca
Damon
Ricky

Sarjan roolituksesta vastannut Emmy-palkittu Alexa L. Fogel (mm. Langalla, Kylmä rinki, True Detective, The Deuce) ja Murphy joukkoineen tekevät televisiohistoriaa kokoamalla suurimman joukon transsukupuolisia näyttelijöitä ja LGBTQ-esiintyjiä käsikirjoitettuun sarjaan. Mm. Mj Rodriguez, Dominique Jackson, Indya Moore, Hailie Sahar ja Angelica Ross edustavat sarjassa transsukupuolisia näyttelijöitä. Sarjassa nähdään myös Billy Porter ja Charlayne Woodard sekä ensikertalaiset Ryan Jamaal Swain ja Dyllon Burnside.

Pose-sarjan ovat luoneet Brad Falchuk, Steven Canals ja Ryan Murphy (Feud: Bette and Joan, American Horror Story, Glee) , joka on myös ohjannut kaksi ensimmäistä jaksoa. Heidän ohellaan vastaavina tuottajina toimivat myös Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall ja Sherry Marsh, sekä tuottajat Janet Mock, Our Lady J ja Erica Kay. Fox 21 Television Studios ja FX Productions ovat tuottaneet 8-osaisen ensimmäisen tuotantokauden.

Pose ammentaa siis samalta aikakaudelta ja samasta ympäristöstä, mistä Madonnan Vogue hittibiisi kertoi. Voikin sanoa, että lähtökohdiltaan Pose on luotu menestymään!

Pose tulee ensi-iltaan HBO Nordicilla 4.6. alkaen.