Nähtyään otteen The Promista hyväntekeäväisyystilaisuudessa huhtikuussa Ryan Murphy ei kauan aikaillut ottaessaan yhteyttä Netflixiin tehdäkseen uudesta ja ylistetystä musikaalista elokuvan. Tähän mennessä on jo paljastettu myös vaikuttava näyttelijäkaarti.

Pääosissa nähdään oscarvoittajat Nicole Kidman ja Maryl Streep. Suurista tähdistä mukana ovat myös talkshow-tähti James Cordon, Andrew Rannells, joka näytteli homoa tv-sarjassa Girls ja Keegan-Michael Key. Ensin ilmoitettiin, että Ariana Grande esittäisi Alyssaa, yhtä tytöistä, jotka eivät pääse tanssiaisiin, mutta se ei onnistunutkaan Granden kiertueaikataulujen vuoksi.

Musikaali The Prom kertoo työttöparista, jotka haluaisivat mennä koulun tanssiaisiin yhdessä, mutta eivät saa. Musikaali on saanut hyvät arviot ja se perustuu todellisiin tapahtumiin.

Kerrotaan, että Ryan Murphy, joka on tehnyt myös Gleen ja American Horror Storyn, tuottaisi ja ohjaisi elokuvan, mutta kaikki ei vielä ole täysin varmaa. Elokuvan ensi-iltaa suunnitellaan keväälle 2020.