Perjantaina Friends tv-sarja tuli katsottavaksi suoratoistopalveluihin Kiinassa. Mutta South China Morning Postin mukaan Kiinaa varten on editoitu useita jaksoja uudelleen.

Esimerkiksi kiinalaisille Carol Willickin hahmo eli Rossin ex-vaimo, näyttää heteroseksuaalilta. Kuuden ystävän keskustelut Carolista ja kohtaukset, joissa on mukana Carolin kumppani Susan Bunch on poistettu. Poissa on myös ultraäänitutkimus, jossa Ross, Susan ja Carol näkevät poikansa ensimmäistä kertaa. Toisessa jaksossa sana ”lesbo” on jäänyt kohtaukseen, mutta sitä ei mainita kiinalaisessa tekstityksessä.

Toinen kohtaus, jota ei näytetä, on ystävysten uudenvuodenjuhla, missä Chandler keskiyön lähestyessä panikoi, ettei hänellä ole ketään, jonka kanssa juhlistaa vuoden vaihtumista suudellen ja Joey ryntää yllättäen sisään suutelemaan ystäväänsä suulle.

Kiinan sensuuri sopimattomaksi luokitellulle sisällölle käsittää kaikentyyppisen mediasisällön, joka on maassa saatavilla.Lhbtqi-aiheita sisältävä sisältö on yksi sensuroitavista kohteista.

Kun Friends Reunion -erikoisdokumentti esitettiin viime vuonna, sen vieraat, kuten Lady Gaga, BTS ja Justin Bieber, oli leikattu pois. BBC:n tietojen mukaan syynä oli se, että he olivat aiemmin kommentoineet Kiinaa kielteisesti.