Helsingin keskustan arki-iltoihin saatiin kaivattua pinkkiä värinää, kun suuren ravintola-alankin toimijan HOK-Elannon operoimassa Mummotunnelissa, tarkemmin ottaen sen intiimissä kellaribaarissa alkoivat Nisa Sorayan Drag Factor Finlandin järjestämät keskiviikkoiltojen Open Stage -illat.

– On ollut ihana saada tehdä näin luova konsepti  ja mahdollistaa alusta kaikille genreille,  olen tosi innoissani, ja kohta on neljä keskiviikkoa jo vedetty, Nisa kertoo QX:lle.

– Open Stage illoissamme on nähty jopa Drag King Zoey Saturn sekä AFAB Drag (assigned female at birth)  Stormy Velvet. Tanssijaystäviäni, kuten  Topi Tiikeri,  ovat käyneet illoissa ja meidän omat esiintyjät Xenia ja Afrodisiac ja Aleksi Tala ovat hoitaneet mallikkaasti hommat! Performanssiartisti Peter Juhan oli kanssa ihan mieletön! Odotan innolla lokakuuta jolloin tulee harvaa nähty NikoLa (5.10.) sekä Valtsu (12.10.).

Tänä keskiviikkona teemana on kabaree.

– On niin antoisaa saada työskennellä luovien sielujen parissa. Uskon tähän ja siihen, että me kaikki tarvitsemme viihdettä elämäämme varsinkin nyt kun talvi lähestyy ja illat pimenee.
Ottakaa yhteyttä kaikki artistit, tanssijat, laulajat, ja luovan alojen harrastelijat ja ammattilaiset, tule käymään, keskiviikkoisin Sing and Poreen,  showt ovat 21-23 joka keskiviikko.

Katso oheiselta videolta lyhyt kooste Sing and Poren Open Stagessa tähän mennessä nähdystä!

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Kerro siitä meille, julkaisemme mielellämme hlbtq-tapahtumia koskevia uutisia ja kuvia ja videoita. Tapahtumajärjestäjät voivat myös suoraan luoda tapahtumilleen oman sivun QX:n Queermappiin!