Verkkokaupan jättiläinen Amazon on saanut sosiaalisessa mediassa kritiikiä siitä, että se on ottanut myyntiin Straight Pride -pinssin. Nettijätillä on myynnissä ”Straight Heterosexual Pride Wavy Gold Plated Flag Pin Badge” hintaan 4,50 puntaa. Tuotteen tarjoaa yritys nimeltä 100 Flags, joka tuottaa myös sateenkaarilippupinssejä. Se, että Amazon on päättänyt ottaa myyntiin Straight Pride -lipun on saanut sen asiakkaat raivoihinsa.

– Tämä on todella kuvottavaa ja homofobista, twiittasi yksi. Toinen kirjoittaa:

– Heterona haluaisin pahoitella tätä inhottavaa asiaa.

Toiset kiinnittivät huomion lipun ulkoasuun ja kuvaavat sitä pekoniksi tai meikkipaletiksi.

Oletko koskaan kuullut Straight Pridesta? No, se ei ole varsinaisesti ollut mikään menestys. Se sai alkunsa Iso-Britanniassa 2013 pyrkimyksenä estää samaa sukupuolta olevien parien avioliitot Englannissa ja Walesissa. Straight Priden iskulause menee näin: ”Heterona ei ole yhteiskunnassamme helppoa. Heteroiden valitetaan joka päivä olevan poliittisesti epäkorrekteja. Meidän on saatava Hetero Pride puolustumaan sitä, että heteroseksuaalisuus on luonnollista. Meidän pitää murskata homojen agenda. Jos homot saavat tuoda asiansa esiin, niin on heterojenkin saatava.”

Straight Priden tavoite ei onnistunut tavoitteessaan estää samaa sukupuolta olevien avioliittoa Englanissa tai Walesissa. 2015 yritti bloggaaja ja taiteilija Antohy Rebello järjestää Straight Pride -marssin Seattlessa. Vain yksi ihminen tuli paikalle ja marssi Rebellon kanssa. Helsingissä Hetero Pride keräsi 50 osallistujaa 2013.