”Miten iso?” Tai useammin suoremmin: ”Onko sulla iso kulli?”, on tuttu kysymys Grindrin ja muidenkin deittisovellusten käyttäjille. Vaikka pahimman luokan seksismiä, kysymys korvaa monella käyttäjällä asiallisen tervehdyksen ja vedetään muutenkin kaunistelematta esiin hyvin varhaisessa vaiheessa tutustumista. Viesti on selvä, koolla on kysyjälle väliä.

Grindrin ja muiden käyttäjille on tuttua sekin, että profiilissa esiintyy miehisen genitaalin kokoluokitus; XL, XXL, hung. Tai sitten juurikin tuo kaipaus ja tarve sellaista tavoittaa.

Useimmissa deitti- tai siis oikeastaan seksiseuran hakuun tehdyissä sovelluksissa ei ole kuitenkaan profiilissa mahdollista valita näitä niin monille oleellisia tietoja, mikä johtaa epäkunnioittavaan tivaamiseen ja nolaamiseen keskustelussa. Tunnetuin poikkeus lienee nykyään jo vaimenempaan päin oleva Gay Romeo, jossa voi valita kokoluokituksen S-XXL. Sivusto tarjoaa koon määrittelyyn näppärän mittausalustankin, jotta miesten ilmoitukset olisivat standardin mukaiset.

On kuitenkin olemassa yksi deittisivusto, jolla voit ilmoitta hyvinkin spesifit tiedot peniksestäsi – ja mikä niin monelle niin tärkeää, siitä millaisen peniksen kelpuutat. Sekä vähän tietoja peniksen jatkeesta eli miehestäkin, jos sillä on mitään merkitystä.

Dirty Code -sivulla voit valita ilmoittaa esimerkiksi nämä tiedot; peniksen pituus, paksuus, väri, suonekkuus, karvoitus, esinahan malli, laukeamisen keston ja kuinka monta sykäystä tulee ja miten pitkälle se lentää, sekä muodosta useampiakin seikkoja.

Dirty Code -sivun luoja kertoi siitä tarkemmin kolme vuotta sitten Redditissä.

– Se ei taatusti ole jokaiselle, sillä se ottaa deittailuun tavanomaiselle vastaisen otteen: haku on mahdollista tehdä genitaalien pohjalta persoonallisuudeen ja nätin naaaman sijaan, sanoi Gyorgy Szucs.

Tässä kohden joku ilkeä voisi huomauttaa, että Grindrissä persoonallisuus ja nätti naama eivät ole enää vähään aikaan olleet kovinkaan merkittävässä roolissa. Monista profiilikuvista puuttuu pää, jos mitään kuvaa edes on, eikä profiilitiedoissa useinkaan kerrota personaallisuudesta mitään.

– Nämä seikat eivät kovinkaan todennäköisesti tulisi esiin ensimäisillä deiteillä, mutta tällä sivustolla voimme häpeämättä jakaa ja nähdä törkeimmät asiat, mitä partneriltamme haluamme ja löytää haluamamme, Szucs jatkoi.

Peniksen ohella voi itsestään kertoa ikänsä, silmien värin, hiusten värin, vartaltyypin, karvoituksen, pepun muodon. Ja peppureiän koon (!). Tätä et varmasti odottanut, mutta hei, yhtä oleellinen tieto, kuin kullin koko. Anuksestaan ei vain voi kertoa sen enempää.

Lisäksi voi valita kertoa elämäntavoistaan. Ja samat etsimästään ihannemiehestä.

Pitäisikö huulista olla myös speksit valittavissa? Kaikkia ei anaaliseksi kiinnosta.

Dirty Codeen on mahdollista luoda profiili ja lisätä siihen kuvia, joita voi rajata yksityisiksi, vain valituille näytettäväksi. Siellä voi selata profiileja ja lähettää viestejä.

Kun olet syöttänyt peniksesi tiedot Dirty Codeen saat henkilökohtaisen koodin, jota voit käyttää vaikka Grindrissä. Se on linkki, joka vie sivustolle ja näyttää kuvainnollisesti mitä paketistasi löytyy.

Sivuston ainoa haittapuoli on, että sillä ei ole juurikaan käyttäjiä Suomessa. Koekäytössä syys-lokakuussa herätti huomiota myös Ukrainassa kirjautuneina olevien nuorten miesten suuri määrä.