USA:n presidentti Donald Trump ohitti Pride-kuukauden lausumatta siitä mitään merkittävää, toisin kuin hänen edeltäjänsä Barack Obama joka vuosi teki.

Mutta yksi ei unohtanut toivottaa Happy Pridea. Konsertissaan Chicagossa lauantai-iltana Taylor Swift lähetti rakkautensa ja kunniotuksensa.

– On rohkeaa olla rehellinen tunteistaan kaikilla tavoin ja missä tahansa tilanteissa. Mutta on vielä rohkeampaa olla rehellinen tunteistaan ja siitä ketä rakastaa, kun tietää, että se voi aiheuttaa hankaluuksia yhteiskunnan taholta.

– Tässä kuussa ja kaikkina kuukausina haluan lähettää kaiken rakkauteni ja kunnioitukseni kaikille teille, jotka uskallatte olla avoimia ja rehellisiä tunteistanne, rohkeita elämään elämäänne sellaisina kuin olette ja sellaisina kuin koette olevanne.

– Tässä kuussa meidän pitää juhlia sitä miten pitkälle olemme päässeet, mutta meidän pitää myös tiedostaa, miten pitkä matka meillä on vielä jäljellä.

– Lähetän myös rakkauteni ja kunnioitukseni kaikille teille, jotka ette ole vielä matkallanne ja elämässänen sellaisessa vaiheessa, että teistä olisi mukava tulla kaapista, tehkää se omaan tahtiinne.

– Tavoitelkaamme maailmaa, jossa kaikki voivat elää ja rakastaa yhtä lailla. Missä kenenkään ei tarvitse pelätä omaa haavoittuvaisuuttaan ja tunnustaa tunteitaan. Sillä mitä tulee tunteisiin, rakkauteen ja elämänkumppanin etsintään, se on todella todella ”delicate”.