Lili Reinhart on roolissaan Betty Cooperina Netflix-sarjassa Riverdale noussut yhdeksi kuumimmista nuorista naisnäyttelijöistä ja hänellä on myös Instassa lähes 24 miljoonaa seuraajaa. Hänellä oli suuri rooli myös viime kesänä Jennifer Lopez-elokuvassa Hustlers.

Keskiviikkona Lili kertoi olevansa biseksuaali samassa Instastoryssaan, missä hän kertoi osallistuvansa Black Lives Matter-protestiin West Hollywoodissa. Kyseinen Los Angelesin protesti oli nimeltään LGBTQ+ for #Blacklivesmatter ja Lili kertoi osallistumisestaan kirjoittamalla: ”Vaikka en olekaan koskaan kertonut tätä aikaisemmin, olen ylpeä biseksuaali nainen. Ja liityn mukaan tähän protestiin tänään. Tule mukaan”.

Voivatko kaikki yksisarviset huutaa: Kaikessa on kyse minusta

Useimmat merkittävät sateenkaarimediat ovat huomioineet Lilin kaapin avautumisen ja monet arvostavat sitä. Mutta sosiaalisessa mediassa on toisin.

Biseksuaalisuudesta kertomisen hetki oli väärä

Monissa päivitysten kommenteissa Lilin kaapista tuloa pidetään täysin väärässä yhteydessä tehdyksi, kun ei-rodullistettu tässä yhteydessä kertoi biseksuaalisuudestaan.

”Hän siis valitsi Black Lives Matter protestin omaksi kaapista tulemisen juhlakseen?”, kirjoittaa nimimerkki yeah_thatwoman Out Magazinen Instassa.

US Weeklyn Insta-päivityksessä Lilin kaapista tulemista kommentoitiin näin: ”Ja nytkö oli oikea aika tälle?”, ”Sinä yrität käyttää tätä näkyvyyden saamiseen ja se on halveksittavaa”. Ja, ”Wow, voivatko kaikki yksisarviset huutaa: Kaikessa on kyse minusta”.

Nimimerkki Turbufunk selventää: ”Tässä on jälleen yksi esimerkki siitä, miten valkoinen kääntää tämänkin koskemaan heitä. Antakaa BLM-päivitysten käsitellä BLM:n asiaa, ei teitä itseänne”, ja sai 80 tykkäystä.

Lili teki myöhemmin uuden päivityksen, missä hän kirjoitti: ”Jos olet kasvanut ulos siitä, kuka sinä olet ollut, olet ihan aikataulussa. Jatka kehittymistä.” Se on tätä kirjoitettaessa saanut jo yli 800.000 tykkäystä (toim. huom.), joten fanit tukevat Lilin kehittymistä.

Viime aikoihin asti Lili seurusteli Riverdale-vastanäyttelijänsä Cole Sprousen kanssa.