Demi Lovato on kertonut olevansa panseksuaali nyt jo kahdessa eri haastattelussa, viimeksi podcastissa The Joe Rogan Experience. 28-vuotias laulaja kertoi määrittelevänsä itsensä panseksuaaliksi ja viehättyvänsä paitsi miehistä ja naisista myös ”kaikesta siltä väliltä”.

Lovato on aiemmin jo kertonut olevansa avoin deittailemaan miehiä ja naisia, mutta nyt hän on kertonut haastatteluissa ensi kertaa suoraan olevansa panseksuaali.

– Olen avoin kaikelle ja syy siihen on se, että olen aiemmin ollut asiasta aika lailla kaapissa, Lovato sanoi haastattelussa.

Haastattelija Joe Rogan kysyi, tarkoittaako Lovato seksuaalista suuntautumistaan, pitääkö hän sekä miehistä että naisista ja mikä on oikea määritelmä, mihin Lovato vastasi olevansa panseksuaali.

Viime vuonna Lovato purki kihlauksensa Max Ehrichin kanssa.

– Kärsin nuoren paljon häpeästä kasvaessani Texasissa, kristittynä sitä näkee, miten tiettyjä asioita ei hyväksytä. Torjuin kaiken naisia kohtaan tuntemani viehätyksen kun olin nuorempi ennen kuin edes olin käsitellyt omia tunteitani.

Lovato on puhunut panseksuaalisuudestaan myös Entertainment Weeklylle, missä hän kertoi etsineensä miehiä ja naisia deittiappseista ja olleensa valmis ryhtymään aktivistiksi, kun yhtä hänen musiikkivideotaan kuvattiin Los Angeles Pridella.

– Minusta ajoitus on kaikki kaikessa. Sisäinen queer minussa oli valmis tulemaan kaapista, kun teimme videota. Olin aivan valmis ryhtymään aktivistiksi. Sitten monet kysyivät, että miksi olen niin innostunut asiasta ja sulkeuduin jälleen.