Eilen aamulla Amerikan Unelmien poikamies -tähti Colton Underwood, 29, kertoi aamu-tv:ssa olevansa gay. Entinen ammattijalkapalloilija kertoi uutisen Good Morning America aamushown aikana.

– Kulunut vuosi on ollut raskas monille ja se on saanut ihmiset katsomaan itseään toisessa valossa ja näkemään, keitä he todella ovat. Minä olen kauan paennut itseäsi, vihannut itseäni, Underwood kertoi ja jatkoi:

– Olen gay. Hyväksyin asian aiemmin tänä vuonna ja seuraava askel on, että muut saavat tietää siitä. Olen onnellinen ja voin paremmin kuin koskaan aiemmin, hän kertoi selvästi hermstuneen oloisena.

Mies kertoi myös haastattelun aikana voineensa välillä jopa niin huonosti, että hän ei halunnut herätä ja yhtenä aamuna koki, että hänen ei enää pitäisikään herätä, mikä viittaa itsemurayritykseen. Hän kertoi myös ajaneensa auton jyrkänteen reunalle miettien, että voisi aivan hyvin ajaa siitä alas. Nyt hän toteaa, että ei enää koe vastaavia tuntemuksia.

Viime vuonna Underwood julkaisi muistelmansa, missä hän kommentoi gayhuhuja, mutta silloin hän vielä kiisti olevansa gay. Pandemia sai miehen kuitenkin muuttamaan mielensä.

Underwood oli mukana Bacheloretten 14 kaudella, mutta pääsi yleisön sydämiin Bachelorin 23. kaudella, joka esitettiin USA:ssa keväällä 2019 ja hän on ollut yksi sarjan eniten mediassa näkyneistä persoonallisuuksista, siksi hänen kaapista tulonsa onkin USA:ssa uutisoitu näkyvästi. Hänestä tuli osallistuja Cassie Randolphin pari, mutta he erosivat vuoden deittailun jälkeen. Mediassa kirjoiteltiin, että mies oli neitsyt ja oli päättänyt säästää itseään tulevaa avioliittoa varten.