Brittiläinen Channel 4:n dokumentti kertoo nuoresta miehestä, jolla on poikkeuksellisen suuri penis. Hän kuuluu pieneen miesjoukkoon, mutta hänen kohdallaan ongelmaa suurentaa myös hänen muuten pienikokoinen vartalonsa, suuri penis paitsi näyttää massiiviselta, sitä on mahdotonta peittää sillä Joe on shower – hänen peniksensä ei koskaan ole pienenä. Tämä aiheuttaa väärinkäsityksiä, koska ihmiset luulevat, että hänellä on erektio.

Kuten arvata saattaa, Joe saa paljon seksiehdotuksia ventovierailta, jotka haluavat ”ison kokemuksen”. Hän kertoo, että häntä tuijotetaan aina, hyväksikäyttö on siis jokapäiväistä.

Joe on jopa hylätty työhaastattelun jälkeen, koska haastattelijat luulivat hänellä olevan erektion ja pitivät häntä säädyttömänä. Edes suuripeniksisille erityisesti tehdyt alushousut eivät auta pienikokoista miestä puvussa.

Joe kertoo, että SE on paksumpi kuin hänen ranteensa. Hänen sormensa yltävät ranteen ympäri mutta ei lähes 18 senttiä ympärysmitaltaan olevan peniksen ympäri. Pituutta sillä on 24 senttiä.

Joelle on mahdotonta peittää pöksytorpedonsa, mutta hän on keksinyt käsitellä ongelmaansa taiteen avulla. Kaikki kuitenkin puhuvat siitä koko ajan, joten miksi ei tehdä siitä numero, toteaa Joe dokumenttissa.

Joe otti peniksestään muotin ja esitteli sen kavereilleen. He olivat jo tienneet asiasta, sillä Joe oli vahingossa lähettänyt alastonkuvia ystäviensä chat-ryhmään.

Suuren peniksen omaaville miehille on olemassa myös opaskirjallisuutta, selfhelp-kirja How to Live with a Huge Penis.