Vuonna 2019 hän voitti Euroviisut Tel Avivissa nykyään jo miljardistriimatulla kappaleellaan Arcade. Viime viikonloppuna Duncan Laurence meni naimisiin poikaystävänsä Jordan Garfieldin kanssa, joka on nyt de Moor Duncanin oikean sukunimen mukaan,. Häät pidettiin Ruotsissa Häringen linnassa Tukholman ulkopuolella.

Pari on asunut pitkään Tukholmassa, mistä Jordan on kotoisin. Viisuvoittaja muutti Hollannista hänen luokseen pian voiton jälkeen.

29-vuotias tähti, joka esiintyi tämän vuoden Euroviisuissa Ukrainaa juhlivalla välikappaleella You’ll Never Walk Alone, näyttää rakkauden koko onnellisuuden sosiaalisessa mediassa.

Tähden Instagramissa useat kollegat euroviisumaailmasta ovat olleet rientäneet antamaan onnittelunsa, mukaan lukien Ruotsin Måns Zelmerlöw, Itävaltallan Conchita ja Ruotsin John Lundvik.

Tänä vuonna pari kirjoitti Burning Daylightin, hollannin euroviisukappaleen, mutta se ei menestynyt kuten Duncan itse aikoinaan, eivätkä esittäjät ja Dion Cooper ja Mia Nicolai  selvinneet Liverpoolin semistä jatkoon.