Michael Page loi Biseksuaaleille oman Pride-lipun 20 vuotta sitten. Ensimmäinen bi-lippu paljastettiin joulukuun 5. päivä 1998 Floridassa.

Biseksuaaleille luotiin oma Pride-lippu bi-yhteisön omaksi symboliksi, se on verrattavissa koko lhbt-yhteisön sateenkaarilippuun. Pagen tavoitteena oli lisätä biseksuaalien näkyvyyttä sekä yhteiskunnassa, että lhbt-yhteisön sisällä.

Bi-lipussa olevat Pagen määrittelemät Pantonen värikoodit ovat: PMS 226, 258, 286. Lipun väreillä on määritelty merkityksensä. Pinkin osuus on 40 % ja se edustaa homoseksuaalisuutta, 20 % -määrä violettia edustaa homo- ja heteroseksuaalisuuden yhdistelmää ja 40 % sininen osuus edustaa heteroseksuaalisuutta. Lipun idea tulee sitä edeltäneestä kuviosta, jossa on osittain päällekäin kaksi kärjellään olevaa kolmiota, pinkki ja  sininen. Tämän symbolin luojasta ei ole tietoa.

Biseksuaalien asema lhbt-yhteisössä on viime aikoina puhuttanut etenkin USA:ssa ja Briteissä. Biseksuaalit kokevat jääneensä yhteisössä syrjään, vaikka heitä on seksuaalivähemmistöistä määrällisesti eniten. Biseksuaalisuuden häivyttäminen (bi erasure) on noussut esiin muun muassa Freddie Mercurysta kertovan elokuvan yhteydessä, jossa Mercury esitetään enemmän homona ja so. hänen biseksuaalisuutensa ei ole kunnolla nähtävissä eikä vastaa Mercuryn todellista elämää. Myös televisiossa bi-hahmot ovat heikosti edustettuina.

Bi-lippu on siis edelleen hyvin ajankohtainen.