Yksi kaikkien aikojen kuumimmista ja aidoimmista homoseksikohtauksista nähtiin toissa yönä amerikkalaisessa tv:ssä. American Gods tv-sarjan kolmannessa jaksossa nähdään siivekkään kreikkalaisjumalan jinnin ja Salimin, juuri New Yorkiin muuttaneen taksikuskin, kohtaaminen. He tapaavat taksissa ja siirtyvät pian hotelliin, missä tilanne kehittyy pitkään seksikohtaukseen.

TV-sarja perustuu Neil Gaimanin romaaniin Unohdetut jumalat (2001). Juuri tämä kohtaus on ollut fanien kaipaama, koska se on myös kirjassa hyvin yksityiskohtaisesti kuvailtu. Näytteljät Mousa Kraish (jinn) ja Omid Abtahi (Salim) menevät niin sanotusti ”all-in” ja näyttävät kursailematta kaiken koko komeudessaan. Kohtaus on hyvin pornografinen, mutta samalla kuitenkin myös intiimi ja romanttinen. Sosiaalisessa mediassa kohtausta on ylistetty yhdeksi parhaimmista homoseksikohtauksista koskaan.

American Gods –sarjan ensimmäinen kausi on 8 jaksoa ja sarjan toinen kausi on jo varmistunut. Suomessa sarjan pystyy näkemään Amazon Primen kautta.