Helsinki Pride -viikko 2020 siirretään syyskuulle, ilmoittaa tapahtuman järjestävä Helsinki Pride -yhteisö ry tänään aamulla julkaistussa tiedotteessaan.

Kriisin aikana Helsinki Priden tarve vain korostuu

– Tarve sekä Pride-viikolle että ympärivuotiselle työllemme vain kasvaa tämän kriisin aikana, toteaa Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Aaro Horsma.

–Tärkeintä on nyt pitää huolta toisistamme ja suunnata samalla myös katseet tulevaan. Haastavissakin hetkissä me kuljemme ylpeästi eteenpäin yhteisömme, tukijoidemme ja kumppaneidemme avulla, ja pidämme huolen, ettei kukaan jää yksin, korostaa Horsma

Helsinki Pride -viikko on syyskuun toisella viikolla

Helsinki Pride -viikko  järjestetään vuosittain juhannuksen jälkeisellä viikolla. Tänä vuonna tapahtuma oli tarkoitus järjestää 22.-28. kesäkuuta, mutta koronavirustilanteen vuoksi se siirtyy  ja toteutetaan 7.-13. syyskuuta.

Maailmanlaajuinen Global Pride online kesäkuussa

Global Pride on 24 tunnin livelähetys, jossa ovat mukana Pride-organsiaatioita ympäri maailman, puheita ihmisoikeusaktivisteilta ja muusiikkiesityksiä. Global Pride on lauantaina 27. kesäkuuta.

Täällä voit katsoa massiiviset kuvagalleriamme edellisten kesien Helsinki Pridesta: Klikkaamalla vuosiluokua siirryt sen vuoden kuvagalleriaan QX:ssä.

2019

2018

2017

2016

2015

2013

2012