Suosittu naistenklubi L-World lopettaa. DTM:ssä joka toinen kuukausi järjestetty monipuolinen naistenilta päättyy viimeisiin bileisiin 22.11. QX.fi kysyi L-Worldin luojalta Kristiina Puukolta muutaman kysymyksen.

 

Ohi on! L-World loppuu, jotta jotain uutta voi tulla. Kuva: L-World / Heidi Humina

Ensimmäinen L-Word järjestettiin jo tomuksi muuttuneen Iso Roobertin kadun DTM:ssä 13.10.2006. Kristiina Puukko oli tehnyt tapahtumia jo aikaisemminkin muun muassa Helsinki Priden ja Tribadien yöt ja päivät -festivaalin yhteydessä.

Mikä oli tavoitteesi L-Worldin bileillä? Saavutiko sen?

– Tavoite oli koota yhteen paljon homoyhteisöön tavalla tai toisella kuuluvia naisia, iästä ja elämäntyyleistä riippumatta. Ja järjestää naisille iso tapahtuma, johon panostetaan paljon ja jossa on monipuolista ja laadukasta ohjelmaa. Halusin tarjota yhteisöllistä hauskanpitoa ja erityisesti naisille suunnattua ohjelmaa.

– Kun aloitin 2006 tilanne oli aika toinen kuin nykyään naistebilerintamalla. Tämä oli myös DTM:n tavoite ja tähän tarkoitukseen kehitin heille L-Worldin. Kiitokset resursseista DTM:lle ja DTM:n ravintolanjohtajalle Markku Valtaselle.

Monenlaisen tunnelman L-World! Kuvat: L-World / Heidi Humina

Mikä on sinun paras muistosi? Jaa se tapahtuman Facebook-seinällä ja voit voittaa vaparit ja yllätyspalkinnon kahdelle viimeiseen L-Worldiin!

L-World 13.10.2006 – 22.11.2013:

33 tapahtumaa. Lähes 100 esiintyjää. 15 DJ:tä. Kotimaisten artistien lisäksi esiintyjiä Ruotsista, Lontoosta ja Jenkeistä. Lavalla kaikkea mahdollista miekannielemisestä hypnotisointiin ja tankotanssista Kendoon. Yleisö on päässyt rodeohärän selkään, nyrkkeilykonetta testaamaan ja suklaalähteestä syömään. Dekoja rintaliiveistä betonimyllyyn.

Pin-Up -ilta. Kuva: Ömer Acar / DTM

QX Gay Map: L-World The End

 

{poll id=12821}