Syyskuussa 18-vuotias näyttelijä Kit Connor koki, että hänet painostettiin kertomaan julkisesti biseksuaalisuudestaan, sillä häntä syytettiin queer baitingista (termillä tarkoitetaan julkisuuden henkilöä, joka teeskentelee kuuluvansa sateenkaariliikkeeseen vedotakseen hbtq-yleisöön). Syytökset alkoivat Connorin kohdalla, kun hänet nähtiin kulkemassa käsi kädessä naispuolisen kollegansa kanssa Pariisissa.

”Olen bi. Onnea vain, että pakotitte 18-vuotiaan tulemaan kaapista. Minusta osa teistä on missannut sarjan pointin. Terve”, kirjoitti Connor Twitteriin.

Critic’s Choice Awardsien yhteydessä pidetyssä paneelikeskustelussa Connor nosti esiin biseksuaalien näkymättömäksi tekemisen ja kutsuu bi-yhteisön näkyvyyttä ”järkyttävän vähäiseksi”.

– Se on järkyttävää, koska suurin osa hlbtqi-yhteisöstä muodostuu biseksuaaleista. Se on on valtavan kokoinen yhteisö, mutta me saamme hyvin vähän näkyvyyttä. Etenkin mitä tulee miespuolisiin biseksuaaleihin hahmoihin, hän sanoo ja toteaa sen olleen yksi syyy miksi hän nauttii Nick Nelsonin roolista Heartstopperissa.

– Emme näe sellaista kovinkaan usein.