Kit Connor esittää biseksuaalia rugbypelaaja Nickiä Netflixin teiniromanssisssa Heartstopper. Huippusuositun sarjan päähenkilöt ja heidän fiktiivinen rakkaustarinansa ovat alkaneet vaikuttaa myös näyttelijöiden elämään. Joe Locke, 19, on avoimesti gay, mutta 18-vuotias Connor oli valinnut olla kertomatta suuntautumisestaan, mikä on villinnyt spekulaatioita siitä internetissä.

Syyskuussa Connorista alkoi levitä kuva, missä hän kävelee Pariisissa käsi kädessä näyttelijä Maia Reficcon, 22, kanssa. He ovat vastanäyttelijöitä tulevassa elokuvassa A Cuban Girl’s Guide to Tea and Tomorrow. Valokuvan myötä Connoria alettiin syyttää ”queerbaitingista” -termi, joka tarkoittaa esimerkiksi tilannetta missä julkkis vihjaa kuuluvansa hlbt-yhteisöön vain saadakseen sieltä yleisöä vaikka onkin tosiasiallisesti hetero.

Connor jätti Twitterin pian queerbaiting-syytösten jälkeen. Hän teki kuitenkin pikapaluun ilmoitaakseen yhdellä twiitillä olevansa biseksuaali. Siinä hän toteaa, että hänet pakotettiin tulemaan kaapista. Nyt faneilta tulvii kannustavia viestejä, joissa moni vaikuttaa olevan vakuuttunut siitä, että Connor koki queerbaiting-väitteet painostavina.

”Palasin hetkeksi. Olen bi. Onnea vain, että pakotitte 18-vuotiaan tulemaan kaapista. Minusta osa teistä on missannut sarjan pointin. Terve”, kirjoitti Connor Twitteriin.