Brittiläinen rugbydraama In on The Side kertoo kahden pelaajan, Markin (Alexander Lincoln) ja Warrenin (Alexander King) kohtaamisesta kostean pubi-illan jälkeen. Elokuvasta on tullut suosittu brittiläisissä gaypiireissä ja sillä on jo arvosana 6,9 IMBD:ssa.

Tähän saakka on ollut hämärän peitossa, millä kentällä pääosien esittäjät tosi elämässä pelaavat. Erityisesti siksi, kun vielä on tuoreessa muistissa, miten fanit pakottivat Heartstopperin Kit Connorin määrittelemään seksuaalisuutensa ja lopettamaan ”queerbaitingin”.

In on The Siden fanit ympäri maailma ovat kehuneet pääosan esittäjien roolityötä Instagrammissa. Ja viime viikolla saimme tietää, mikä Alexander Lincoln on miehiään, kun yksi hänen seuraajistaan kyseenalaisti hänen seksuaalisuutensa: ”Rakastan tätä elokuvaa ja sen näyttelijät ovat yhä hyvin komeita, mutta luulen että näyttelijät vain teeskentelevät olevansa gay, vaikka eivät ole. Olenko ainoa, joka tätä miettii?”

Näyttelijä Alexander Lincoln ennätti pian kommentoimaan”Kiitos paljon – arvostan sitä!!! Ja ei, en ole hetero”.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Lincoln suoraan kommentoi omaa seksuaalista suuntautumistaan ja siitä häntä ovat nyt monet fanit kiitelleet. Hänen kommenttinsa on saanut runsaasti tykkäyksiä ja yksi seuraajista kirjoitti: ”Että sanot tuon Instagrammissa merkitsee enemmän kuin ymmärrät”.

Keskustelu Lincolnin kommenttikentässä on kuitenkin vilkasta yhden kommentoijan vaatiessä näyttelijää olemaan tarkempi: ”Hänen täytyy näyttää seuraajilleen mitä merkitsee olla gay ja että ei ole hetero”. Useimmat kuitenkin kehuvat Lincolnin vilpittömyyttä ja eivät katso että hänen pitäisi määritellä mitään sen tarkemmin.

In on The Siden Suomen ensi-ilta ei ole tiedossa.