Teräsmiehen biseksuaalisuus on joillekin liikaa, piirtäjät poliisin suojeluun. Clark Kentin poika pitää myös miehistä, kerrottiin muutama viikko sitten. Valtaosin tieto otettiin riemulla vastaan, mutta ei täysin. Piirtäjät ovat saaneet tappouhkauksia ja poliisi on katsonut parhaaksi partioida heidän asuntojensa ulkopuolella. Kaapista tulo tapahtuu 9. marraskuuta julkaistavassa numerossa. (Independent via QX.se)

Lhbtq-deittisivusto hakkeroitiin Israelissa. Viime viikonloppuna deittisivusto Atrafin data päätyi Iranista johdetun hakkeriryhmä Black Shadown käsiin. Miljoonan käyttäjän tiedot varastettiin ja niistä vaaditaan nyt miljoona dollaria tai muuten tiedot julkaistaan. Tiistaina oli selvää, että kiristykseen ei suostuta ja hakkerit alkoivat julkistaa tietoja, jotka sisältävät kaiken valokuvista ja yksityisistä keskusteluista hiv-statukseen. (Times of Israel via QX.se)

Kuvituskuva

Flee voitti Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon. Tanskalainen animaatioelokuva kertoo toden tarinan Aminista, joka tuli Afghanistanista Tanskaan yksin matkaavana lapsena. 36-vuotiaana hän on menestynyt akateemikko ja naimisissa miesystävänsä kanssa. 20 vuotta aiemmin kätketty salaisuus uhkaa nyt tulla esiin. Ohjaus on Jonas Poher Rasmussenin.

Presidenttiehdokas pidätettiin osallisuudesta hyäkkäyksessä lhbtq-keskusta vastaan Bulgariassa. Viikko sitten lauantaina alkuillasta Rainbow Hubin tiloihin hyökkäsi kymmenkunta henkilöä pääkaupunki Sofiassa. Päätekijänä pidetään äärikoikeistolaista Boyan Rasatea, joka on presidenttiehdokkaana. Projektivastaavaa lyötiin hyökkäyksen aikana kasvoihin ja kalusteita rikottiin. (Radio Free Europe via QX.se)

Rainbow Hubin tiloihin hyökättiin, presidenttiehdokas Boyan Rasate pidätettiin epäiltynä.

Mies kastroi miehiä keittiössään. 66-vuotiasta saksalaismiestä syytetään useista pahoinpitelyistä ja yhdestä murhasta. Sähkömies kertoo tarjonneensa kastrointia sadomasokistien verkkosivuilla tarkoituksenaan saada rahaa velkojensa maksuun. Mies myöntää kahdeksan kastraatiota, mutta kiistää murhan. Poliisit löysivät miehen ruumiin laatikosta. (Guardian)

Kuvituskuva

Espanjalainen jalkapalloilija kertoi biseksuaalisuudestaan. Entinen Real Murcian pelaaja, joka haluaa pysyä anonyyminä, koska vaikuttaa yhä jalkapallon parissa, kertoo pitkässä espanjalaiselle radiokanavalle lähettämässään kirjeessä olevansa bi ja asuvansa poikaystävänsä kanssa. Hän kiittää ja komppaa reilu viikko sitten kaapista tullutta Josh Cavalloa ja toteaa että ei halua minkään aktivismin keulakuvaksi, vaan tärkeintä on kaikkien ymmärtää, että seksuaalisuus ei vaikuta pallon pelaamiseen. (Radio Murcia Cadena SER via QX.se)

Kuvituskuva

Ukrainan maajoukkueen pelaajan mielestä muiden kuin heteroiden ei pitäisi pelata jalkapalloa. Artem Besedin, 25, pelaa Kievin Dynamossa ja myös maajoukkueessa. Hän laukoi homofobisia näkemyksiään Youtubessa. Hän kertoo myös, että ei todellakaan tue Pride-kulkueita. ”Ensinnäkin se ei ole normaalia. Ei pitäisi olla henkilöitä, joilla on ei-perinteinen seksuaalinen suuntautuminen. On poikia ja tyttöjä. Ei muuta.” Besedin toteaa vielä, että Espanjassa tilanne on jo riistäytynyt käsistä, eikä hän kestä katsoa sellaista. (Russia Today via QX.se)

Artem Besedin

”Suhde Ellen DeGeneresin kanssa haittasi omaa uraani”. Näin toteaa nyt 1997-2000 DeGeneresin kanssa seurustellut Anne Heche. Hän toteaa avoimuuden takia hän menetti 10 miljoonan dollarin arvoisen kuvaussopimuksen eikä saanut yhtään suurta roolia 10 vuoteen.

Lue lisää: QX Gay-koulu 18: Kun Ellen DeGeneres tuli kaapista hän jäi vaille töitä

Anne Heche ja Ellen DeGeneres menettivät työt lesbouden vuoksi 90-luvulla.

Harry Styles auttoi faniaan tulemaan kaapista Love On Tour-konserttinsa aikana Milwaukeessa. Lavan lähellä seisova nainen piti kylttiä, jossa luki ”Äitini on lohkossa 201. Auta minua tulemaan kaapista”. Lhbtq+ allyna tunnettu Styles riensi apuun ja tarjosi fanille mikrofonia, jotta tämä olisi voinut itse kertoa uutiset, mutta fani pyysi laulajaa toimimaan välikätenä. Styles sitten huusikin ”Lisa, hän on gay”, yleisön riemuitessa. Konsertin screenien kamerat löysivät äidin.(PinkNews)

Harry Styles