Queer as Folk -sarja on tulossa jo kolmatta kertaa. Alkuperäinen brittiläinen versio näki päivänvalon ja mullisti gayreprsentaation 1999. Sen takana oli tuottelias Russel T. Davies.  Hän on sittemmin tehnyt sellaiset menestyneet gaytarinat kuin, Perienglantilainen skandaali ja Years and Years sekä It’s a sin. Alkuperäisversio kertoo kolmesta homomiehestä Manchesterissa. Sen menestyksestä innostuneet amerikkalaiset tekivät jo seuraavana vuonna oman versionsa, joka sijoittui Pennsylvanian Pittsburghiin ja käsitti useamman kauden – peräti viisi, kuin brittiversiossa niitä oli vain kaksi.

Viime vuonna kerrottiin, että amerikkalainen striimingjätti Peacock on tilannut sarjasta uuden version, johon oli värvätty mukaan vaikuttava hlbtq-kasti; Devin Way, Fin Argus, Candace Grace, Johnny Sibilly och Jesse James Keitel.

Kolmannella tulemisellaan Queer as Folk vaihtaa jälleen paikkakuntaa, tällä kertaa New Orleansissa. Siellä seurataan monimuotoista ystäväjoukkoa, jonka elämä muuttuu tragedian myötä. Juuri julkaistun trailerin perusteella gayklubi Babylonissa tapahtuu Pulse klubin joukkosurmaa muistuttava ammuskelu.