Tarjoamamme deittisivusto Qruiser siirtyy uuteen aikaan ensi viikon tiistaina, kun avaamme uuden version kaikille. Kaikki Qruiser-jäsenemme kirjautuvat tuolloin uudistettuun Qruiseriin, jota testiryhmä jäseniämme on testannut nyt kuukauden ajan. Uudistus oli jo korkea aika tehdä, sillä Qruiserin tekniikka on vuodelta 2000 ja pahasti vanhentunut. Samalla olemme nyt sovittaneet Qruiserin mobiililaitteisiin sopivaksi.

Qruiserin vanhentunut viestitoiminto on nyt täysin uudistettu. Siirrymme muilta sivuilta ja sovelluksista tuttuun ”messenger”-tekniikkaan. Kommunikointi on nyt nopeampaa ja helpompaa. Viestin vastaanottajan ei edelleenkään tarvitse olla sisäänkirjautuneena, vaan voit lukea viestin ja vastata myöhemmin. Aiemmin saamasi ja säästämäsi viestit pysyvät tallessa ja siirretään uudessa Qruiserissa arkistoon. Vanhasta Qruiserista tutut toiminnot löytyvät myös uudesta Qruiserista, mutta uusi mobiiliversio voi vaatia hieman totuttelua.

Uudessa Qruiserissa näet suoraan lähelläsi olevat jäsenet. Toiminto on tuttu muista deittipalveluista. Voit halutessasi antaa sijaintisi painamalla linkkiä “Sijaintisi” ja sallimalla, että puhelimesi tai tietokoneesi jakaa sijaintisi. Mikäli et halua paljastaa sijaintiasi, jätät vain painamatta “Sijaintisi”-linkkiä.

Qruiser on vapaa suurten kiinalaisten ja amerikkalaisten yhtiöiden moraalisäännöistä

Uudesta Qruiserista löydät samat toiminnot kuin muistakin sovelluksista, mutta emme ole halunneet pelkästään panostaa mobiiliin. Tästä johtuen et saa tiedotuksia, mikäli et ole sisäänkirjautunut. Toisaalta meidän ei tarvitse noudattaa suurten kiinalaisten ja amerikkalaisten yhtiöiden moraalisääntöjä. Voimme myös tästä syystä pitää kultajäsenyyden huomattavasti halvempana verrattuna muihin samankaltaisiin sivustoihin.

Voit kokeilla uutta Qruiseria jo nyt viikonlopun aikana. Seuraa ohjeita Qruiser-sivun yläreunassa. Olemme jo saaneet paljon palautetta jäseniltämme. Osan ehdotuksista olemme jo toteuttaneet ja osan toteutamme myöhemmin.

Qruiserissa on mainontaa, ostamalla kultajäsenyyden vältyt näkemästä niitä. Qruiserin pyörittäminen maksaa rahaa ja tästä syystä muille kuin kultajäsenille näytetään mainoksia.

Toivomme, että viihdyt uudessa Qruiserissa ja haluat tukea toimintaamme ostamalla kultajäsenyyden.

Tervetuloa uuteen Qruiseriin!