Brittiläiset homobileet SBN (stark, bollock naked) on tavattu pitää erässä tilassa Vauxhallissa, Etelä-Lontoossa. Mutta kun nyt kaikki julkiset tilat Iso-Britanniassa on pakotettu olemaan suljettuina tai noudattamaan kovia rajoituksia SBN toteutti tapahtuman klubinvetäjä Jamie Hp puikoissa ja teki siitä onlinetapahtuman.

Kaikkiaan 3000 liittyi mukaan seksijuhliin illan aikana, mikä on viisi kertaa enemmän kuin tavallisesti, kun seksijuhlissa on pitänyt olla fyysisesti läsnä. Kuten tavallisestikin tapahtumassa oli DJ:t ja ”live showt”, joissa harrastettiin seksiä. Ainoa ero oli nyt vain se, että kaikki tapahtui online ja niiden parien välillä, jotka ovat erityksissä keskenään.

– Kaksi paria ”esiintyi”: Max ja hänen poikaystävänsä Espanjasta ja Martin ja hänen miehensä Skotlannista, kertoo Jamie HP Gaystarnewsille.

– Sääntönä oli, että kaikkien osallistujien on oltava alasti. Osa onanoi ja toiset leikkivät kumppaninsa kanssa.

Ja, kun juhlat käytiin teknisten laitteiden avulla ”se, mitä tapahtuu SBN:n aikana pysyy SBN:ssä”, joten järjestävät olivat järjestäneet teknisen suojauksen eikä mitään ruuduilla näkyvää pystynyt tallentamaan.

Valitettavasti vain 100 henkilöä pystyi näkemään toisensa online, mikä aiheutti näihin seksijuhliin ihan jonoa. Mutta tapahtuma oli menestys ja Jamie HP suunnittelee jo lisää juhlia, ehkäpä jo valmiiksi vetäviksi todetulla teemalla, kuten nahka, kumi ja sporttiasut.