TikTokissa on muutakin kuin hassuttelua. Viikko sitten siellä syntyi viraalihitti, kun Cody L. Boykin yllättäen polvistui ja yllätti täysin poikaystävänsä Brandon Mossin. Täysin ällikällä lyötynä toisen hienosta eleestä Moss puhkeaa kyyneliin tajutessaan mistä on kyse.

Sivustolla theknot.com kerrotaan miesten rakkaushistoria. Codysta ja Brandonista tuli sattuman kautta kavereita Instagrammissa joulukuussa 2017. Miehet alkoivat chattailla ja suunnittelivat tapaamista. Cody peruutti samana vuonna uudenvuodenaaton suunnitelmansa tavatakseen Brandonin, mutta Brandon teki oharit!

Miehet kuitenkin jatkoivat chattailua 2018 aikana. Ensimmäiset treffit olivat maaliskuussa 2019.

Eräänä sunnuntaiyönä Brandon soitti Codylle ja kysyi, jos tämä haluaisi tulla hänen kotikaupunkiinsa Virginiaan tapaamaan häntä. Vaikka Cody oli epävarma siitä miten vakavissaan Brandon oli, hän ajoi Virginiaan saakka tapaamaan Brandonia ensimmäisen kerran.

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Nyt miehet ovat yhdessä. Alla oleva videoklippi on kuvattu viime elokuussa. Nyt pari asuu Pohjois-Carolinan Raleighissa, missä Cody työskentelee lakimiehenä. Miesten suunitelmissa on häät lokakuussa 2020. Ne pidettäisiin Pohjois-Carolinan Elizabethtownissa.

Kyllä tällaisen ilon todistaminenkin näinä ankeina aikoina piristää kummasti! Linkistä pääset videoon.

https://www.tiktok.com/@codyl.boykin/video/6843558497280412934