Sadistinen homofobinen murha kuohuttaa Iso-Britanniassa – syynä lockdownit

Heinäkuun 20. päivä 2021 psykiatria Gary Jenkins pahoinpideltiin cruisingalueella Cardiffin Bute Parkissa. Kaksi aikuista miestä; Jason Edwards, 25, Lee William Strickland, 36, ja tapahtuman aikaan 16 vuotias tyttö kiduttivat ja hakkasivat Jenkinsiä ja nauroivat pomppiessaan hänen päänsä päällä hänen anelessaan armoa. Syytetyt huusivat homovastaisia loukkauksia, valvontakameran tallenne näyttää yhden tekijöistä toteavan teon jälkeen ”tämä tuli tarpeeseen”. Syyttäjän mukaan pahoinpitely kesti vartin. Ohikulkijat löysivät Jekinsin. Hän kuoli 16 päivää myöhemmin pahoinpitelystä saamiinsa aivovammoihin. Syyttäjä esittää tuomiota murhasta. Lockdowneilla on osasyynsä Iso-Britanniassa lhbtq-ihmisiä kohtaan tehtyjen  väkivaltaisten hyökkäysten yleistymisessä, kirjoittaa Guardian. (LGBTQ Nation)

Lue lisää: Homoviha riehuu Iso-Britanniassa

Unkarisssa on ok rinnastaa lhbtq-järjestöt pedofiileihin

Budapestin tuomioistuin päätti tiistaina, että hallitusta lähellä oleva lehti Magyar Nemzet ei toiminut väärin julkaistessaan artikkelin, jossa rinnastetaan lhbtq-järjestö Labrisz Lesbian Association pedofiileihin. Unkarissa on tulossa vaalit huhtikuun alussa, hallitus on lhbtq-vastainen. (euobserver)

Lue lisää: Unkarissa vastustetiin isosti uutta homofobista lakiehdotusta – turhaan

Budapestin Pride-kulkue 24. heinäkuuta 2021

Tutkimus: Homoseksuaalit miehet ja naiset ottavat koronarokotteen muita useammin

Yhdysvaltojen viranomainen Centers for Disease Control and Prevention tutki rokotekattavuutta väestössä. Tutkimus osoittaa, että homoseksuaaleiksi itsensä identifioivista amerikkalaisista on koronarokotteen ottanut 85,4 prosenttia ja heteroseksuaaleista selvästi harvempi, vain 76,3 prosenttia. Homoseksuaaleista koronarokotteen ottivat useammin miehet kuin naiset. Biseksuaalien rokotekattavuus oli sama kuin heteroväestöllä ja transsukupuolisilla alhaisin 75,7 prosenttia. (Pink News)

Hiv-rokote etenee ihmiskokeisiin

Koronarokotteiden menestystarina saa toivottavasti jatkoa. Lääkevalmistaja Modernan mRNA-tekniikalla toteutettu hiv-rokote on testausvaiheessa. Rokoteen tehosta on vielä aikaista sanoa mitään, mutta edeltävät kokeet apinoilla näyttävät lupaavilta. Hiviä vastaan on odotettu rokotetta 40 vuotta. Rokotteen kehittäminen on ollut mahdotonta hiv-viruksen jatkuvan mutatoitumisen vuoksi. (QX.se)

Australia aikoo kieltää uskonnollisia oppilaitoksia syrjimästä lhbtq-oppilaita – kristityt vastustavat

Australian pääministeri Scott Morrison kertoi käynnistävänsä lainmuutoksen, joka estää oppilaitoksia syrjimästä lhbtq-oppilaita. Kohu nousi hiljattain, kun  yksi koulu vaati henkilökuntaansa allekirjoittamaan sopimuksen, jossa homoseksuaalisuus rinnastetaan pedofiliaan ja insestiin. Sopimuksen mukaan Brisbanen Citipointe Christian College voi erottaa oppilaita näiden seksuaali- tai sukupuoli-identiteetin perusteella. Kristillinen lobbausryhmä FamilyVoice Australia vastustaa muutosta kutsuen sitä surulliseksi ja katsoo pääministerin syrjivän uskovaisia. (QX.se)

Opettaja Helen Clapham Burns kertoi koulunsa, missä myös hänen poikansa oli oppilaan ottaneen käyttöön uuden "koulusopimuksen". Hän irtisanoutui ja otti poikansa pois koulusta.

Trump 2024 vaalilupaus: Urheilukielto transnaisille

Vaalikamppailu USA:ssa ei kai koskaan päättynytkään. Donald Trump, 75, pyrkii takaisin presidentiksi ja käy jo täysillä kampanjaansa ympäri maata. Puheessaan Texasissa viikko sitten hän lupasi pistää stopin transnaisten urheilulle. ”Me estämme miehiä osallistumasta naisten urheiluun. Niin naurettavaa.”. Hän jatkoi kommentoimalla Lia Thomasia. (Gay Times)