Tämä kesä 2020 ei ole kuten aikaisemmat kesät. Mutta turvavälien ohella on silti edelleen hyvä muistaa myös turvallinen seksi. Perinteisen kesäkumibiisin esittää koronakesänä Tuure Boelius, 19. Hän on ensimmäinen avoimesti homoseksuaali kampanjan keulakuvana. Biisin on tuottanut JUREK, joka on Antti Tuiskun uuden tulemisen takuumies. Sävellys ja sanoitus ovat yhdessä JUREK ja Henna Sarriola.

Vilkasta sinkkuelämää viettänyt Tuure, kertoi MTV Uutisille käyneensä paljon treffeillä viime aikoina. Jotain vakavampaa saattaa nyt kuitenkin olla ilmassa.

– Kun minä laulan sen, niin minulle se kertoo luontevasti kahdesta miehestä, sanoo Tuure ja jatkaa:

– Olisi ihanaa löytää sellainen tyyppi, jonka kanssa voisi harrastaa turvallista ja ihanaa rakkausseksiä.

Olisi ihanaa harrastaa turvallista ja ihanaa rakkausseksiä

Tuure on onnellinen saatuaan tehdä klassisen kesäkumibiisin ja että hän avoimesti homona on kansallisen turvaseksikampanjan keulakuva.

– Se on siistiä ja tosi hienoa. Tuntuu ihan henkilökohtaisellakin tasolla tosi hienolta. Tuntuu kaikista hienoimmalta, että Suomi ja maailma on valmis tähän. Tämä tuntuu, ehkä vähän jopa lahjalta, että olen saanut tämän tehdä, Boelius iloitsee MTV Uutisille.

– Perinteinen superkesäinen popralli, jossa kortsut lentävät, olisi tuntunut vähän hölmöltä. Kokeiltiin kyllä sitäkin linjaa. Hengitä on herkkä, rauhallinen ja lohdukas. Se sopii hyvin tähän maailmantilanteeseen, Boelius kommentoi Ylelle.

Ensimmäinen kesäkumibiisi ponnahti ilmoille 1996. 25 vuoden aikana kesäkumeista on ehtinyt laulamaan joukko merkittävämpiä kotimaisia artisteja kuten PMMP, Cheek, Antti Tuisku, Haloo Helsinki.