Penis on yhä yksi suurimmista tabuista, ellei se kaikkien suurin. Ja aivan suotta. Jos kulttuurimme syleilisi peniksiä ja erektioita, ehkä joillakin miehillä ei olisi pakonomaista tarvetta lähettää kullikuvia ilman lupaa. Ehkä miehillä ei olisi niin pakonomainen kiinnostus peniksen kokoon. Eikö tämä maailmamme olisi silloin kaikille parempi paikka elää?

Lue lisää: Peniskuvia ei ole liikaa, niitä on aivan liian vähän

Lue lisää: On typerää kysyä kullin kokoa

Healthline kertoo penisjutussaan, että kaikkein tyypillisin peniksen muoto-ominaisuuksista on sylinterinmallinen muoto, penis on juurestaan tai kärjestään leveämpi.

Sitten kuvaillaan erilaisia vinoumia. Penis voi olla enemmän tai vähemmän käyrä ylös- tai alaspäin tai oikealle tai vasemmalle.

Penis  voi olla myös täysin suora.

Kun ottaa mukaan koko vaihtelut, saamme lisää penistyyppejä. On pitkiä ja hoikkia, pitkiä ja paksuja, lyhyempiä ja lyhyitä ja paksuja. Pituus ja paksuus vaihtelevat erilaisissa suhteissa, jomman kumman tai molempien ollessa yli tai alle keskimääräisen peniksen. Yleensä kohkataan ja mainostetaan vain normaalia pidempiä peniksiä, mutta todellinen kirjaimellinen wau-efekti tulee kuitenkin paksuudesta, sillä siellä laidoilla ne hermopäätteet ovat, eivät syvällä samalla tavalla.

Ja sitten on terskan muoto. On vaihtelua pyöreydestä nuolenkärkeen ja muhkeasta litteämpään. Terskan koon suhde peniksen varteen vaihtelee myös laajasti.

Kaikki nämä muotovariaatiot vaikuttavat siihen, miten parhaiten saada ja toiselle nautintoa tuottaa. Tämä korostuu etenkin voimakkaasti sivulle käyrällä peniksellä, jolloin ideaalin asennon löytämiselle kannattaa antaa muutamakin ajatus.

 

Jokainen penis on kantajansa ainoa ja äärimmäisen tuntoherkkä elin, erektion kovettamanakin ainutlaatuinen ja hellempi anukselle kuin mikään keinotekoinen esine tai sormet. Jokainen penis ansaitsee arvonsa ja paikkansa!

Facebook ei mitään peniksiä salli

Tämän jutun otsikko kysyy, mikä on sinun suosikkisi peniksen eri malleista, mutta emme voi tätä juttua poustata Facebooksissa tai Instagrammissa, sillä siitä seuraisi blokki. Vähemmästäkin se on meillä mätkäisty. Näin paha asia penis on -joidenkin mielestä. Penis kuitenkin puhuttaa, siitä ovat todisteena meillä ja muualla lööppeihin asti nousseet penikset, tässä muutama esimerkki.

Lue lisää: Tuure Boelius: ”Minulla oli sellainen ajatus, että minulla on ihan saakelin pieni muna”

Lue lisää: Staran peniskuva epäilyjen kohteena: ”Älkää pakottako minua ottamaan sitä esiin”

Lue lisää: Syytettiin myymälävarkaudesta – joutui näyttämään jättikullinsa

Lue lisää: Nämä viisi pullotusta painuivat mieliin 2019